Информация за доставка

  • Доставка на продукти от www.tsl-company.com се извършва на територията на цялата страна.


  • Работим с всички куриери в България като се съобразяваме с желанието на нашите клиенти.


  • Поръчаните артикули се доставят до 3 работни дни.


  • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.


  • При заявен  интерес към артикул от нашия сайт от определен клиент, той  не приема общи условия и съответно не осъществява договор от разстояние. Това се случва в момента , в който наш служител се свърже с него по телефона и своевременно го уведомява за цената за доставка на съответната стока. Тогава чак клиентът потвърждава своята покупка и сключва договор от разстояние сTSL Company Ltd.


  • Своевременното уведомяване за цената на доставката се осъществява чрез електронния кабинет на куриерските фирми Еконт и СПИДИ, чиято функционалност позволява бързото изчисление на цената за доставка до стотинка по зададени параметри на различните хиляди стоки.


  •  Цените за доставка може да погледнете тук, като имате предвид, че Вие ползвате  Отстъпка от тях!


 

 

Как да платите при on-line покупка www.tsl-company.com от ?

 

1. В брой при доставка:

 

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такива и други  такси ако има такива, става в брой при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Важно: при заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от Еконт  или Спиди като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

 

2. С банков превод:

 

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път, след издаване на фактура от фирма TSL Company Ltd, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на TSL Company Ltd.