Сервиз


Идеята в нашата сервизна концепция е да не се налага да ни виждате често.
Машините, които работят без проблеми всеки ден са изключително важни за работата на отктрито. Ние постигаме това с профилактично сервизно обслужване за Вашите машини. Този процес намалява риска от неочаквани повреди. Така Вие имате възможност за дълги работни периоди без прекъсване. 

Десетилетия опит с машините за работа на открито и постоянен диалог с професионалните потребители, ни дават нужното знание, за да направим най-доброто решение за всеки един клиент. Сервизното обслужване е важна част от нашата оферта към вас.

Съвет и резервни части.
Ние като официални представители на Husqvarna Group предлагаме оригинални части с най-високо качество.Можете да разчитате на нас при различни технически проблеми и с удоволствие ще ви помогнем в избора на продукти от гамата ни.

Вашия собствен сервизен план.
Като всички механични инструменти, Вие трябва да поддържате Вашата машина. Профилактичното поддържане на машината намалява риска от неочаквано прекъсване на работния процес. Нашите служители могат да ви дадат предложения за сервизен план, базирани на това, колко често и при какви условия работите.

Правилното решение.
Условията и изискванията са различни за всяка фирма. Заедно с нашите служители Вие може да определите идеалното решение за Вашата фирма. Ако желаете,  можем да Ви помогнат в калкулирането на експлоатационния живот на машината, сервизните разходи, за да вземете изгодно финансово решение.